Dacă ești adepta lucrurilor frumoase, aparte, elegante, atunci sigur nu vei refuza ca pe masa ta de cafea să se regăsească una dintre tăvițele cu oglindă de mai jos, de pe care să-ți servești în tihnă cafeaua, iar alături de ceașcă, să pui și o zaharniță, o lăptieră și o farfuriuță cu prăjiturele. Ori ceaiul, dacă acela îți place, mai degrabă.

Sau poate, în stil regesc, vei vrea să-ți servești și micul dejun de pe o astfel de tavă cu oglindă. Sau să-ți pui parfumurile preferate pe tavă, pe masa de toaletă.

Tăvițe cu oglindă în stil vintage

Îmi place tot ce e vintage sau în stil vintage, care să-mi amintească de trecut și de perioadele când lucrurile de calitate și frumosul, modelat prin lucru manual, în cea mai mare parte, erau tot ce conta.

De aceea, pentru că îmi amintesc de astfel de lucruri, îmi plac la nebunie tăvițele cu oglindă în stil vintage, cum sunt cele de aici.

Sunt elegante, unele au și oglinda decorată cu înflorituri; îmi plac tăvițele metalice cu oglindă, cu mâner, dar și cele cu ramă de lemn, ca de tablou. Cele ovale sau rotunde par mai feminine și romantice, dar nu aș zice „nu” deloc nici la una dreptunghiulară sau pătrățoasă. Foarte frumoase sunt, le-aș vrea pe toate! Voi nu?

tăvi decorative cu oglindă în stil vintage

Tavă metalică cu oglindă și mâner înalt ca un coșuleț

Un stil romantic de decor propune această tavă metalică albă, în stil Shabby Chic, cu oglindă și mâner înalt, ca un coșuleț.

Capătul mânerului, în partea de sus, are o plăcuță embosată cu trandafiri romantici. Marginile tăviței arată ca un gard. Albul e o culoare potrivită, tocmai pentru că păstrează romantismul în stil Shabby Chic, light și curat. We love it!

tavă rotundă metalică cu oglindă și cu mâner înalt stil Romantic Shabby Chic

Tăvi cu oglindă și piciorușe, cu margini filigranate, în stil regal

Cu adevărat nobile, cu margini sculptate din rășină, în stil regesc, filigranat, aceste tăvi cu oglindă se remarcă și prin piciorușe deosebite, care le conferă un plus de eleganță și stabilitate.

Le vei găsi în diverse forme: ovale, rotunde sau dreptunghiulare, pe auriu sau argintiu, dar, indiferent de asta, designul artistic, în stil nobil, și fin, le face deosebite pe orice măsuță.

tăvi decorative cu oglindă, margini filigranate și piciorușe

Tăvi metalice minimaliste cu oglindă

Cu margini din bare metalice (tije simple) sau cu boruri simple, tăvile cu oglindă și fără alte briz-brizuri sunt minimaliste și elegante, ceea ce le face să se încadreze de minune în orice decor.

În plus, mult mai centrate pe ideea de geometrice, le vei găsi în linii drepte, în diverse forme: pătrare, dreptunghiuri, cercuri, ovale, hexagonale chiar.

Pentru un decor simplu, minimalist sau modern al casei, aceste tăvi metalice decorative cu orglindă sunt numai bune.

tăvi cu oglindă metalice minimaliste geometrice

Tavă decorativă metalică cu oglindă și margini în valuri

Dacă tăvile cu tije metalice și structuri geometrice minimaliste de mai sus nu te-au dat pe spate, atunci poate această tavă metalică cu oglindă în linii curbate, cu margini cu tije metalice în valuri, aurii, s-ar putea să prindă bine într-un decor modern, mai „cald”.

Jocurile de geometrie – tavă dreptunghiulară, marginile în curbe și piciorușele metalice ca niște sfere micuțe – fac din acest obiect de decor un model interesant și aparte. Iar dacă un stil mai modern, cu accente ușor retro, e mai pe gustul tău, fă-i loc tăviței în casa ta.

Tava-decorativa-cu oglindă și margini în valuri aurii

 

Tavă metalică cu oglindă în stil industrial

Dacă tijele metalice de la tăvițe decorative ca mai sus sunt înlocuite cu bare de inox, groase, dispuse geometric ca la niște rafturi, nu am cum să nu mă gândesc la un decor în stil loft industrial.

Indiferent de formă, o astfel de tavă cu margini metalice din tije de inox și bază de oglindă va aduce un plus de eleganță, în orice încăpere mai rece, în stil masculin, mai industrial. N-ai fi zis, nu? Ei, uite că se poate!

tăvi cu oglindă și margini din tije metalice din inox

Tavă metalică cu oglindă și margini în stil arăbești, filigranate

Dacă vrei să decorezi colțul tău de reaxare în stil arăbesc sau oriental, cu accente colorate de mozaic, poți opta pentru o tavă metalică cu oglindă și pereți cu filigran în stil arab. Are piciorușe rotunde ca niște biluțe.

Văd pe ea un parfum de cameră sau o lampă catalitică decorată oriental, cu bucăți de sticlă colorată. n orice caz, e o tavă perfectă pentru un decor mai exotic, aparte, boho chiar.

tavă rotundă metalică cu oglindă și margini în stil arab

Seturi de tăvi decorative cu oglindă

Dacă îți plac tăvile decorative cu oglindă, indiferent de design, și le vrei în fiecare colț de relaxare din casă, poate că e cazul să optezi pentru un set de tăvi decorative cu oglindă. Da, avem și la set!

Am găsit câteva seturi de tăvi cu oglinzi în stiluri diferite: de la vintage, baroque chiar, până la minimalist. Și asta îmi place, că e și mult, e și cu diversitate!

set de tăvi decorative cu oglindă

Tu ce model de tavă cu oglindă ai prefera? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează pentru noi. 😉 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *