Ce faci, așadar, dacă tenul tău este palid și nu ai nici timpul pentru a sta la soare? Verifică micile trucuri pe care ți le propun în continuare, pentru a arăta ca și cum ieri te-ai fi întors din Hawaii.

Pudrele bronzante pentru față și decolteu

Concepute numai pentru față, eventual și decolteu, pudrele bronzante acționează asemenea unui fard de obraz.

Ca să le aplici, folosește o pensulă pentru fard de obraz. Specialiștii în machiaj recomandă folosirea unei pensule din fire albe, astfel încât să poți să-ți dai seama cât de multă culoare vei aplica.

Folosește numai jumătate din cantitatea pe care intenționai să o aplici, și întinde-o pe față un timp, de două ori mai lung decât ai considerat inițial, pentru un efect cât mai natural.

În afară de pomeții obrajilor, mai poți aplica pudră bronzantă pe frunte, bărbie și pe vârful nasului, astfel încât fața ta să arate ca și cum într-adevăr ar fi fost aurită de soarele verii.

Încearcă și un machiaj potrivit unui ten bronzat , pentru dublarea efectului.

Bronz imediat pentru întreaga zi

Iată cel mai simplu mod să obții un bronz rapid, pe față și pe întregul corp, cu ajutorul cremelor nuanțatoare sau autobronzante.

Cremele nuanțatoare nu numai că dau strălucire tenului, dar îl și hidratează, în zilele însorite ale verii. Te dai cu cremă, ca o cremă obișnuită de zi, și… gata! Seara, o poți spăla de pe față, la demachiere, și îți vei urma tratamentul cosmetic obișnuit din rutina ta de îngrijire a pielii.

Întinde ușor crema pe piele cu vârfurile degetelor sau cu un burete pentru fond de ten, aplicând succesiv cantități mici pentru o distribuție uniformă. Verifică la o lumină bună ca linia de demarcație la nivelul maxilarului sau sprâncenelor să nu fie vizibilă. Estompează orice neregularitate cu un burete cosmetic foarte ușor umezit.

Poți încerca și creme autobronzante pentru ten ori pentru restul corpului – iată aici un top al celor mai bune și lăudate autobronzante.

Urmărește și aceste sfaturi despre cum să te pregătești de vară și de un bronz potrivit.

Sursă foto: Pexels / Amir SeilSepour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *