Un nou sezon cere o nouă îngrijire a tenului. Dar de ce să nu fim înaintea tuturor cu un tratament futuristic pentru ten, exact ca la saloanele profesionale revoluționare?

Se pare că tehnologia e și de partea Amway, care îți aduce, tocmai pentru procedurile dermatologice avansate, dar realizate în siguranța și intimitatea propriei case, un prim dispozitiv pentru tratament cosmetic profesional complet acasă: ARTISTRY Dermasonic.

Orice am spune, s-a conturat deja un trend, foarte benefic pentru îngrijirea pielii noastre, și anume acela al device-urilor pentru ten care imită și ne aduc acasă, în mici dispozitive, tratamente avansate ca de salon cosmetic profesional.

Să activezi și să menții în funcțiune cât mai bună straturile profunde ale pielii este numitorul comun al tuturor procedurilor de înfrumusețare și secretul reușitei lor. Iar dispozitivul ARTISTRY Dermasonic se bazează tocmai pe acest lucru.

Tenul este astfel numai pregătit pentru aplicarea produselor de îngrijire și ajută ingredientele să pătrundă profund în piele, pentru rezultate eficiente și de durată. Este conceput special pentru părți diferite ale feței, având grijă că tenul să primească toată îngrijirea pe care o merită.

Cum funcționează ARTISTRY Dermasonic de la Amway?

1. Curățarea cu device-ul ARTISTRY Dermasonic

Dispozitivul dermasonic ARTISTRY curăță în profunzime porii cu ajutorul lamei cu vibrații ultrasonice, ce produce vibrații, care creează efectul unor jeturi din bule la contactul cu apa sau cu o loțiune tonică.

Jeturile din bule pătrund în profunzime, pentru a curăța punctele negre și reziduurile de machiaj.

2. Tratamentul propriu-zis al tenului cu dispozitivul ARTISTRY Dermasonic 

Sistemul Derma Ion Galvanic stimulează și masează pielea, pentru a asigura o pătrundere mai adâncă a serumurilor și a altor tratamente pentru ten.

Produce efecte prin optimizarea curenților ionici pentru 6 moduri de soluții: tratamentul ANTIRID și LIFTING este indus de Derma Ion printr-un masaj puternic la suprafața pielii, care optimizează efectul antiîmbătrânire.

Programele VITAMINA C, HIDRATARE, LUMINOZITATE și SIGNATURE SELECT (ce adaptează tratamentul, personalizându-l la tipul tău de piele și vârstă) corespund sistemului Galvanic ce direcționează curentul ionic pentru a asigura pătrunderea maximă în piele a produselor de îngrijire a tenului.

3. Aparatul Artistry pentru zona ochilor: programul Ultimate Eye

Chiar dacă respecți un ritual corect de îngrijire, de alimentație și asiguri un nivel bun de hidratare organismului, zona ochilor este prima care trădează vârsta, după ce ai trecut de 25 de ani și nivelul producției de colagen și acid hialuronic începe să scadă în mod natural.

În plus, zona ochilor este predispusă la apariția ridurilor la orice vârstă, datorită structurii sale celulare și lipsei de sebum.

ARTISTRY Ultimate Eye este un accesoriu pentru dispozitivul dermasonic al Amway, creat pentru această zona solicitantă. El tratează pielea din jurul ochilor cu delicatețe, oferindu-i o triplă îngrijire:

  • stimularea galvanică blândă crește gradul de absorbție a ingredientelor din cremele pentru ochi;
  • termotratamentul moderat accelerează circulația fluidelor din piele;
  • microvibrația asigură stimularea pielii sănătoase pentru a-i reda întreaga vitalitate.

Accesoriul de platină cu cap placat cu rodiu, extrem de durabil, este potrivit pentru pielea delicată din zona ochilor și oferă doua moduri de tratament:

  • pornit – pentru o absorbție mai bună a cremelor pentru ochi folosind microcurenți ionici, termotratament și microvibrații motrice
    și
  • oprit – pentru stimularea pielii sănătoase prin masaj.

Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de reprezentanți Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunoști deja unul, poți comanda online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *