Comorile alese mai jos vor face orice casă să arate și să se simtă mai mult ca… acasă.

Iar când vine vorba de a cumpăra un cadou, poate chiar de casă nouă, pentru prietenul tău pasionat de design interior, tot ce-ți trebuie e puțină inspirație și o măsură de direcție tot de la un om la fel de obsedat de lucrușoare pentru casă și interior.  : )

Ca să te ajut să-ți definitivezi căutările pentru astfel de cadouri pentru casă, am selectat câteva obiecte superbe din magazinele noastre preferate pentru casă sau de la brandurile favorite de home deco. Pentru toate am luat mai ales partea estetică în vizor.

O pernă dreptunghiulară cu imprimeu drăguț

Îți spun eu, pentru un pasionat de design interior, o pernă de decor într-un imprimeu interesant, nu doar că îl va încânta la nivel estetic, dar s-ar putea să îi găsească și rapid utilitatea.

Orice pat sau canapea se revigorează vizual cu o pernă de decor nouă și într-un print interesant, inedit sau doar simpatic. Apoi, încearcă să alegi una într-o formă diferită de cele „clasice” și deja plictisitoare, precum pătratul.

Alege dintre pernele dreptunghiulare. Se găsesc deja într-o varietate de culori și modele, cu printuri deosebite.

Noi am selectat aici la un moment dat astfel de perne de decor în formă dreptunghiulară. Inspiră-te și vezi unde le găsești!

perne decor dreptunghiulare în toate stilurile

Un terariu cu plante suculente reale

O varietate de plante suculente reale plasate lângă pietricele, eventual cu o sursă de lumină, fie ea și artificială – LED sau lumânare – și alte câteva detalii ca de basme, în recipiente interesante, fac un terariu care schimbă complet locul unde va fi plasat.

Iar orice iubitor de design îl va adora.

Eu l-aș sugera ca ornament de pus în baie, de pildă, mai ales dacă iubești mult destinatarul cadoului și alegi varianta cu LED. 😀 Asta pentru că baia nu prea suportă plante, de regulă, mai ales dacă nu ai în acea încăpere o sursă de lumină reală.

Iar suculentele sunt plante rezistente; nu au nevoie de apă multă și nici de lumină. Oferă în schimb un aspect atât de fain încăperii!

terariu cu plante suculente si LED tip veioză

Vezi mai multe modele de terarii cu LED tip veioze sau lustre

Set de 2 pahare din lemn de bambus, pentru cupluri originale

Pahare fără picior inedite și elegante? Poate altfel? Din altfel de material? Ce părere aveți? Eu am găsit un astfel de set din lemn de bambus, pentru o pereche.

Pe langa ca materialul le face sa nu se sparga asa, cu una cu doua, ba din contra, lemnul de bambus fiind unul dintre cele mai puternice tipuri de lemn, sunt si eco-friendly si, totusi, durabile.

In plus, lemnul de bambus le face si sa fie foarte usoare. Un real castig ar fi investitia intr-un astfel de set de pahare, fiecare cu o capacitate de 225 ml. Ca sa nu mai vorbesc de originalitate!

pahare set de 2 din bambusVezi mai multe detalii

Ghiveci simpatic penru flori

Orice persoană preocupată de decor ar aprecia niște ghivece altfel pentru plantele din casa sa. Știm, florile au ele în sine rol decorativ, dar dacă le pui și pe ele în valoare cu un ghiveci simpatic, iese o încăpere minunată.

Am găsit o sumedenie de astfel de vase de flori, din diverse materiale, în multiple stiluri, care sigur te vor atrage și pe tine. Ca să nu mai spun de o persoană care chiar apreciază decorurile de interioare.

ghivece de flori simpatice în diverse forme de oferit cadouVezi mai multe modele aici

Boxă inteligentă Google Home

Cu o astfel de boxă micuță, însă destul de puternică și inteigentă, poți asculta muzica favorită, audio book-uri, dar poți și comunica, întrebând diverse lucruri precum vremea, rețete sau diverse alte curiozități și lucruri utile.

Boxa inteligentă Google Home Mini funcționează prin intermediul comenzilor vocale, fie prin atingerea suprafeței sale. Google este cel mai mare motor de căutare din lume, iar Google Home Mini utilizează acest lucru pentru a răspunde prompt la orice comanda a ta.

Pentru instalare, trebuie doar să conectezi boxa la priză si să o conectezi la smartphone-ul tău prin intermediul aplicației Google Home. Apoi trebuie doar să spui “Ok, Google” sau „Hei, Google” și să întrebi orice dorești. DEvice-ul minune va vorbi cu tine. 🙂

boxă google home miniVezi mai multe variante de boxe inteligente Google Home

Ceas retro cu alarmă deșteptătoare

Orice persoană organizată are nevoie de unul și care să arate și bine: mă refer la un ceas deșteptător.

Dar eu am căutat unul mai retro, ca pe vremuri, chiar dacă se găsește cu detalii și în culori moderne, simpatice. Arataă bine un ceas retro cu alarmă pe noptiera oricui. Sigur te va atrage și pe tine.

Poate astfel  persoana care îl va primi nu va mai avea tendința să pună alarma pe telefon și să o și amâne astfel. Să punem capăt la snooze, ok?

ceas retro cu alarmăVezi mai multe variante de ceasuri deșteptătoare

Ce părere ai? Tu ce cadouri consideri că sunt utile și arată bine în casă? Scrie-ne în secțiunea comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *