[Comunicat de presă]

Colecția Echo de la Crocs a fost creată pentru cei ce caută confort fără să-și compromită aparența
stilistică. Printre modelele preferate se regăsesc Echo Marbled Clog, Echo Slide și Echo Clog
K.

Cu o apariție total non-conformistă, talpa acestora pare sculptată, fiind un detaliu statement. Și deși sunt 3 modele diferite ce îți oferă un plus de stil diferit în funcție de culoare și pattern, toate 3 se bucură de cele mai recente inovații Crocs, precum Croslite TM și LiteRide TM – ambele asigură un confort maxim piciorului, indiferent de numărul de ore petrecute în picioare sau la plimbare.

Colecția Sport este menită exploratorilor, celor ce iubesc călătoria și aventura. Indiferent de orașul și ora la care alegi să pornești într-o nouă drumeție, orice item din colecția Sport este alegerea perfectă.

Printre piesele preferate, se remarcă Classic All-Terrain Clog, model care are o talpă puțin mai robustă și o curea reglabilă. Mai mult, acesta se bucură, de asemenea, de o construcție de tipul Croslite TM , fiind o alegere practică pentru zilele în care te simți plin de spontaneitate. În același mod ne-a atras și modelul Classic Slide, ce reinterpretează serile în oraș printr-un pattern îndrăzneț. Inovația vine odată cu apariția găurilor din modelul original Clogs, ce permit acum personalizarea cu charm-uri Jibbitz TM .

Indiferent de cum alegi să-ți exprimi personalitatea, Crocs are atuurile stilistice de care ai nevoie. Colecțiile Echo și Sport reprezintă o serie de item-uri confortabile și stylish ce sunt menite să-ți transforme complet orice ținută, fie că e vorba despre zile monotone, petrecute la job sau cu prietenii, sau evenimente mai speciale. Acestea îți permit să-ți reinventezi stilul și modul în care te exprimi, și mai ales, să îți transpui personalitatea și caracterul în toată frumusețea sa.

Descoperă cele 2 colecții în curând în magazinele din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *