Comunicat de presă

Colecția capsulă Levi’s 2024 WellThread pentru sezonul primăvară/ vară oferă bumbac de tranziție și imprimeuri botanice pe siluete strălucitoare și fresh.

Implementând ani de inovație în design, cea mai recentă colecție capsulă introduce vopseaua indigo pe bază de plante.

Colecția Levi’s WellThread: vopsele pe bază de plante

Colecțiile capsulă WellThread de la Levi’s sunt vârful de lance în design, poziționate la intersecția între sustenabilitate, stil și inovație. E important să pui în evidență evoluția în fabricare sustenabilă, dar e critic să celebrezi consecvența și aplicarea permanentă de bune practici.

Colecția WellThread din acest sezon păstrează ethosul de a reduce procesele chimice, consumul de energie și apă în fabricarea articolelor, utilizează bumbac de tranziție și vopsele pe bază de plante pentru a crea piese vestimentare atemporale în siluete clasice, care pot fi purtate vreme de zeci de ani. Din denim moale ecru cu textură de antilopă și printuri botanice pixelate din vopsea pe bază de plante pe piese fresh, strălucitoare, capsula Levi’s WellThread 2024 primăvară/vară elaborează pe ani de inovație.

Fabricată în întregime din vopsele naturale pe bază de plante, cea mai recentă colecție capsulă Levi’s WellThread are o abordare inedită a imprimării. Printurile botanice difuze din acest sezon, produse din vopsele naturale pe bază de plante, permit echipei WellThread să se joace cu printuri unice pe siluete clasice. Denimul este vopsit cu cerneală din plante 100% în toate articolele colecției.

Și de această dată, toate piesele colecției sunt fabricate 100% din bumbac de tranziție – bumbac pe cale să fie certificat organic. Programul bumbac de tranziție Levi’s WellThread a fost lansat în 2020, să lucreze cu mici fermieri parteneri din India, care își adaptează culturile la un sistem care susține sănătatea solului, ecosistemul și oamenii, prin procese ecologice, biodiversitate și cicluri agrare adaptate la condițiile locale.

Levi’s deschide drumul către producția de bumbac mai sustenabilă.

Brandul Levi’s reduce riscul financiar al fermierilor în perioada de tranziție către agricultura organică, prin promisiunea de a achiziționa recolta obținută. Preocupându-se atât de ecosistem, cât și de oameni, capsulele WellThread deschid drumul către producția de bumbac mai sustenabilă.

Colecția capsulă Levi’s WellThread 2024 primăvară/vară aduce inovație în design prin șase piese ecru strălucitor și printuri botanice alb-albastru pe siluete largi, relaxate. Pentru femei, pantalonii Orchard structurați subtil și jachetă asortată Down to Earth Trucker oferă un look perfect tonal.

Șortul ’80s Mom utilizează printul botanic pixelat pentru o nuanță bleu extrem de deschis, în timp ce rochia din denim elegantă și versatilă Wildflower completează selecția. Pentru bărbați, pantalonii Stay Loose Carpenter folosesc același albastru abia vizibil pe o siluetă relaxată clasică, care poate fi combinată cu cămașa Stonefield, perfectă pentru layering sau purtată ca atare.

“Ca platformă pentru inovație și testare, scopul nostru final cu WellThreadeste să explorăm posibilitățile și să identificăm cele mai bune practici pentru reducerea impactului procesului de fabricație,” spune Paul Dillinger, Vice Președinte, Head of Global Product Innovation la Levi Strauss & Co.

“Aplicând consecvent principiile de bază în designul nostru, suntem mândri să ne continuăm explorarea pentru a găsi alternative sustenabile ca imprimarea botanică pixelată cu vopsele pe bază de plante. Cea mai recentă colecție a noastră conține articole pline de prospețime, care sunt atemporale, confortabile și ușor de asortat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *