Arctic este unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa Centrală, fiind o companie fondată în anul 1968, reușind, în timp, să se poziționeze în topul preferințelor românilor, oferind calitate la prețuri imbatabile și caracteristici gândite atent de specialiști.

Combina frigorifică Arctic AK60350-4 este un produs din categoria energetică A+ și a fost realizată astfel încât să aibă un consum optim de energie, cu până la 24% mai mic față de alte electrocasnice similare. Dimensiunile ei – 201 x 59.5 x 60 – sunt ideale pentru familii de peste 3 persoane, mai ales că oferă un volum generos de depozitare.

În plus, aceasta vine la un preț deosebit de mic – verifică aici preț actualizat.

Caracteristici tehnice Arctic AK60350-4

Combina AK60350-4 dispune de frigider spațios cu un volum net de 205 litri, împărțit în trei rafturi fabricate din sticlă securizată și oferă clienților posibilitatea de a depozita alimente în siguranță. Pe fiecare raft se pot pune până la 25 de kilograme și, în plus, acestea au fost gândite să fie ajustabile, pentru a ajuta la economisirea spațiului, în funcție de nevoile personale. Pe ușa frigiderului se găsesc patru suporturi, ideale pentru a depozita produse mai mici, iar compartimentul pentru fructe ajută la păstrarea optimă a acestora.

Congelatorul este de asemenea spațios, având un volum net de 126 de litri și este împărțit în patru compartimente separate. Sistemul de congelare este manual, iar capacitatea de congelare este de șase kilograme o dată la 24 de ore. Sistemul de răcire static îi conferă combinei un atu aparte, iar faptul că este silențioasă, având un nivel de zgomot de doar 43 de decibeli o face perfectă pentru orice cămin. Ca accesorii, clienții se pot bucura de un suport pentru ouă, care să le ferească de spargere și în care pot rămâne proaspete,  dar și de o tavă pentru gheață.

Ca design, combina frigorifica Arctic AK60350-4 este albă și dispune de uși cu deschidere standard. Mânerul este incorporat, iar iluminarea interioară ajută la găsirea alimentelor oricând, indiferent dacă este zi sau noapte.

Investiția într-o combină frigorifică Arctic AK60350-4 reprezintă o alegere excelentă pe termen lung, fiind un electrocasnic necesar în casa oricărei gospodine ce își dorește să păstreze alimentele proaspete pentru mai mult timp. Prețul este unul foarte bun, iar calitatea este una superioară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *