Trebuie să-ți epilezi zona inghinală sau să-ți decolorezi părul de pe brațe? Folosește aceste metode simple și potrivite în funcție de zona corpului care necesită epilare.

Aparatul de ras pentru zona axilei

Cel mai bine este să razi părul nedorit din zona axilei. Folosește un aparat de ras cu lamele bine ascuțite și aplică mai întâi o picătură de balsam de păr, în locul spumei de ras, deoarece acesta are un excelent efect de hidratare.

Sau poți să-ți alegi spuma de ras potrivită Gilette Satin Care – poate fi chiar Sensitive Skin.

Clătește lama în mod repetat, în tot timpul rasului. Astfel, te asiguri căalunecă bine pe piele.

Cel mai bine este să te razi la subraț seara, ca să dai pielii timpul necesar pentru a se calma, înainte de aplicarea deodorantului în dimineața următoare.

tipurile de epilare potriviteCitește mai multe aici despre metodele principale de epilare 

Ceara epilatoare pentru picioare

Pentru a avea o piele netedă și mătăsoasă de-a lungul a câteva săptămâni, cea mai bună metodă este epilarea cu ceară.

Chiar și dacă în mod normal îți razi părul de pe picioare, căci poate e mai comod, merită să încerci ceara, mai ales când pleci undeva, pentru a nu mai avea bătaie de cap din acest punct de vedere toată perioada vacanței.

Poate fi un pic dificil și chiar dureros, mai ales atunci când o faci acasă, de aceea poate ar fi mai bine să mergi la un cabinet de cosmetică pentru epilatul cu ceară.

Dacă totuși nu poți decât acasă să te epilezi cu ceară, uite aici câteva sfaturi.

Crema depilatoare pentru zona inghinală

Cred că e cea mai bună opțiune pentru linia bikiniului: cremele sau spumele depilatoare. Părul nu va mai reapărea cel puțin o săptămână.

În plus, cele mai noi produse pentru acest tip de epilat au un miros plăcuuuut!

Mie îmi plac mult acum mai mult formulele de spumă în locul cremei depilatoare – de când am descoperit spuma de ras potrivită Gilette Satin Care – poate fi chiar Sensitive Skin, pentru zona inghinală numai asta folosesc. Ai și multe formule interesante acum, după nevoile tipului de piele.

Ce e de făcut cu părul fin de pe față și de pe brațe?

Înainte de a încerca orice metodă, nu uita că, de pildă, în vacanță, vara, sub acțiunea soarelui, părul din aceste zone se va decolora în mod natural.

La fel de bine, îl poți decolora și tu acasă, cu o cremă decolorantă specială pentru zone sensibile.

Citește și acest articol amplu și documentat despre tipurile de epilare.

Dacă vrei mai degrabă să folosești metode naturale de îndepărtare a părului nedorit, DIY – la tine acasă, ai și astfel de opțiuni – citește mai multe aici, în articolul dedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *