Este clar că pandemia ne-a adus pe mulți în fața unor situații neprevăzute și ne-a schimbat gradul de percepție, dar și rutinele noastre zilnice, lunare. Nu mai mergem la salonul de cosmetică așa de des sau acum, dacă alegem să o facem, se întâmplă totul bine pregătit și cu informare în avans privind măsurile de igienă și de protecție de la salonul respectiv.

În orice caz, ne adaptăm, dar și brandurile mari de beauty ne ajută mult aici, pentru că țin pasul în adaptare și în a răspunde cerințelor și nevoilor noastre inclusiv când stăm acasă.

Cum au fost adaptate proceduri de salon de cosmetică și spa la ritualul de îngrijire personal, de acasă?

Dacă ne gândim doar la frumusețea coreeană, ale cărei cosmetice și sfaturi / tehnici de îngrijire a pielii (și nu numai!) au revoluționat industria de beauty din ultimii ani și chiar au depășit machiajul în tendințele de căutari pe internet din întreaga lume, este clar, iată, că observăm cea mai lămuritoare tendință de a integra ritualuri de salon sau de tradiție profesională în obiceiurile noastre cotidiene de îngrijire și înfrumusețare.

Să mai amintesc și de rutina de double cleansing, care implică doi pași de demachiere/curățare, foarte benefici pielii? Acum avem produse cosmetice care să susțină această procedură chiar din confortul casei noastre.

Iar anul 2020 ne-a învățat cât de importantă e îngrijirea pielii, să ne concentrăm pe ea mai mult decât pe machiaj, să învățăm să replicăm proceduri utile de la salonul de cosmetică direct acasă, singuri. Pentru că pielea e parte importantă din noi, e un organ care nu suportă amânare pentru a fi hrănită și îngrijită.

Măștile tip șervețel (engl. sheet masks) sunt inspirate tot de ritualurile de spa și îngrijire a pielii din culturile asiatice – apoi, ai văzut ce bine arată tenul coreencelor sau al japonezelor? Au ajuns acum foarte multe branduri să ne pună la îndemână astfel de formule revoluționare într-un pliculeț cu mască tip cearșaf, pe care să o aplici pe față și să-ți răsfeți astfel pielea cu ceea ce are nevoie timp de chiar și o jumătate de oră.

FOREO a avut inspirația să extragă astfel de mici secrete din industria profesională de frumusețe, după câțiva ani de cercetare și dezvoltare de tehnologii. Și așa a creat dispozitivul UFO, apoi UFO 2, care este inspirat din ideea aceasta a infuzării pielii cu ingrediente super hrănitoare și benefice pielii, impregnate într-un șervețel tip mască.

Însă ideea e că nu doar ai parte de mască tip șervețel, revoluționară, la un alt nivel, dar tratamentele device-ului FOREO UFO replică mare parte din procedurile cosmetice avansate de la salon, terapii cu infuzie de cosmetice costisitoare, de care nu ai avea cum să ai parte, în mod obișnuit, în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, de acasă. FOREO a putut însă să le aducă astfel în casa ta. Și totul într-un mod simplu, într-un mic aparat ergonomic și rapid.

De ce merită să ai un dispozitiv FOREO UFO acasă, care să replice tratamentele cosmetice de salon?

Ce a speculat FOREO și unde a plusat? S-a bazat mult pe faptul că tratamentele SPA și cele efectuate la salonul de înfrumusețare sunt eficiente, dar nu doar datorită produselor pe care le folosesc, ci mai ales a modului în care le folosesc pe pielea ta: proceduri, tehnologii, aparatură.

Tratamentul profesional înseamnă în 99% din timp dispozitive performante care ajută ca toți acei nutrienți din seruri, măști și creme să ajungă cât mai adânc în straturile profunde ale pielii. De asemenea, aparatura profesională garantează că acești nutrienți rămân fixați în piele o perioadă mai lungă pentru a-ți menține tenul mai sănătos și mai tânăr pentru mai mult timp.

Dar în momentul în care ajungi acasă, folosind exact aceleași produse profesionale de la salon sau cheltuind și mai mult pe mărci care promit o piele mai frumoasă? Rezultatele continuă să îndeplinească așteptările, ca la salon? Știm răspunsul și e descurajant să vezi și tu asta…

De aceea, a apărut FOREO UFO. Iată un review în care vedem cum acționează acest aparat revoluționar, de la unpacking până la… oprire:

FOREO s-a gândit astfel că este momentul să facem cât mai mulți cunoștință cu infused skincare – o rutină simplă care să aducă la tine acasă rezultatele oricărui produs de îngrijire a pielii la un nivel profesional, ca la salon.

Dispozitivul FOREO UFO 2 este conceput pentru a infuza mai adânc în piele cele mai bune ingrediente și substanțe nutritive din măști și alte produse de îngrijire a pielii, îmbunătățindu-le eficacitatea și oferind rezultate mai bune, precum cele de la salon sau de la spa.

FOREO UFO 2 îmbunătățește vizibil rezultatele serumurilor, măștilor și uleiurilor prin căldură, crioterapie și pulsații T-sonic. Căldura înmoaie și pregătește pielea pentru a infuza ingredientele de îngrijire mai adânc în piele, cu o rată de absorbție mai bună (în mod normal, prin simpla aplicare cu degetele, aproximativ 40% din produs se evaporă sau rămâne în partea superioară a epidermei neajungând în straturile importante ale tenului).😉

Pulsațiile T-Sonic revigorează țesutul muscular al pielii transformând fiecare tratament într-un antrenament care menține la distanță apariția ridurilor și lipsa de fermitate. Tratamentul suplimentar cu lumină LED vizează detalii specifice ale pielii în funcție de tipul de ten, pentru a-l vindeca și a restabili o strălucire sănătoasă.

Odată ce ai integrat cu succes UFO 2 în rutina ta zilnică de frumusețe, produsele pe care le utilizezi își vor dezvălui adevăratul lor potențial. Astfel:

  • Imediat: serul îți va hidrata și hrăni pielea; măștile vor funcționa pentru a-ți oferi un ten strălucitor.
  • După o săptămână: cremele, uleiurile și bazele de machiaj vor fi mult mai ușor absorbite de piele, lăsând un finisaj moale și mătăsos, astfel încât să poți arăta excelent fără a fi nevoie să aplici machiaj sub masca de protecție.
  • În 28 de zile: după un ciclu complet de reînnoire naturală a pielii, tratamentele vizate pentru acnee, pete și rozacee vor avea rezultate mai bune. Maskne (iritația și acneea cauzată de purtarea unei măști de protecție) va fi împiedicată să mai revină vreodată pe chipul tău.

Așadar, de acum încolo, ne ghidăm tot mai mult după o listă de așteptări cu privire la produsele de îngrijire a pielii pe care le folosim, care ar speria chiar și pe Moș Crăciun. Și este perfect în regulă! Ba chiar așa e indicat.

Mai mult înseamnă mai bine, mai ales atunci când vorbim despre pielea noastră și este absolut ok să ne dorim un rezultat mai bun, mai rapid și într-un buget acceptabil, pentru a aplica totul din confortul casei noastre, dar ca și cum am fi la salon.

Tu ce părți mai avansate sau de salon ai adaptat de acasă în rutina ta de îngrijire a pielii? Sau ce ai vrea să adaptezi? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii despre experiența ta în îngrijirea pielii. Părerea ta contează cel mai mult pentru noi. 😉

Un comentariu la „Cum poți crea o rutină de îngrijire a pielii ca la salon direct la tine acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *