Nu neaparat pentru că vine Craciunul, dar în orice alta zi, indiferent de ocazie, decoratiunile luminoase pentru casa sunt foarte cautate si apreciate mai nou de catre toata lumea. Nici nu e de mirare: arata foarte bine, sunt foarte dragute si confera caldura oricarei incaperi, fac casa mai primitoare.

Vrei si tu astfel de decoratiuni luminoase pentru casa, dar nu stii ce sa alegi? Toate iti fac cu ochiul? Am facut mai jos o lista cu cele mai utilizate tipuri de decoratiuni cu lumina din care sa-ti alegi preferatele.

Suporturi decorative cu lumânări

Ce poate conferi mai mult calm si caldura decat o decoratiune cu lumina naturala? Poti obtine asta cu ajutorul unor suporturi pentru lumanari adevarate, care sa arda in cuibusorul tau cu stil.

In aceasta categorie, vei gasi diverse decoratiuni tip suport pentru lumanari, in felurite forme si design. Cele mai atractive ni se par cele din ceramică sau lut, adesea lăcuite sau emailate – au un farmec natural, aparte. De la sfeșnice și lampadare, până la suporturi de lumânări înalte, lungi sau în alte forme și geometrii. Aici chiar e după imaginația fiecăruia și stilul propriu al fiecăruia. Tu doar alege-ți lumânarea și suportul preferate.

Vezi mai multe modele de suporturi pentru lumanari

Lumânări decorative

Și că tot e vorba de lumină naturală de sărbători – și nu numai, în casa ta, poți miza chiar pe o serie de lumânări decorative. Găsești acum în diferite soiuri și forme o foarte mare varietate de lumânări ambientale – unele cu arome felurite tip aromaterapie.

Acestea sunt o încântare pentru simțuri, te relaxează și chiar fac din căminul tău o oază de liniște și de visare. Lumânări decorative pot fi folosite inclusiv pe masa de sărbători, pentru a crea o atmosferă de poveste.

Vezi și alte modele

Decorațiuni cu lumini electrice

Well, și în acest caz ai de unde alege: sunt foarte multe decorațiuni electrice cu lumini, pe post de lumânări… artificiale, cu tot felul de beculețe și luminițe. Acestea sunt adesea cu LED, funcționează pe bază de baterii sau alimentare la priză.

Decorațiunile cu lumini electrice, indiferent de concept și design, creează același efect călduros și plăcut la tine acasă, transformă orice încăpere într-una plăcută și cozy.

Vezi și alte decorațiuni luminoase

Instalații luminoase pentru decorat casa

Cel mai mult dintre toate decorațiunile cu lumini pentru casă, le alegem drept cele mai drăguțe pe cele tip instalații luminoase. Știu, au pornit oarecum de la ideea de instalații luminoase pentru bradul de Crăciun, dar noi le-am prefera în scop pur decorativ și în restul casei și nu doar în tema sărbătorilor de iarnă și a sezonului rece. Bineînțeles, acum sunt cel mai potrivite, pentru că aduc acel farmec aparte de sărbătoare și căldură interioară în plină iarnă. Dar de ce să nu ai parte de această căldură în căminul tău, indiferent de anotimp, și în restul anului?

Apoi, astfel de instalații luminoase au început să fie folosite și la petreceri, mai ales în aer liber, tot în scop decorativ, dar și pentru a crea atmosfera necesară. De aici până la a fi integrate cu rol decorativ și pe pereții interiori din case nu a mai durat mult. Și nouă așa ne plac cel mai tare!

De la simple beculețe, la diverse globuri și forme, chiar flori, astfel de instalații luminoase se găsesc în tot felul de variante, pentru stilul oricărei încăperi și după preferințele tuturor. Instalațiile luminoase cu flori, tip ghirlande, sunt foarte romantice și drăguțe pentru a decora camera oricărei fete sau femei.

Vezi și alte instalații luminoase decorative

Ce zici? Nu-i așa că decorațiunile luminoase sunt superbe? Tu ce surse de lumină cu rol decorativ preferi pentru a-ți face căminul și mai cozy și călduros?

Iar dacă vrei să-ți creezi propria decorațiune luminoasă, ca suport de lumânare, aruncă un ochi și peste acest tutorial diy pentru felinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *