Comunicat de presă

Patru protagoniste feminine din patru țări diferite, cu istorii diferite și perspective diferite asupra
lumii, formează esența campaniei prin filme documentare.

Ola Szol, directorul de marketing și e-commerce al MODIVO, este responsabilă pentru conceptul seriei de documentare MODIVO. Campania prezintă modalitatea în care protagonistele feminine își îndeplinesc visurile și își ating ambițiile, reflectând asupra aspirațiilor și atitudinilor acestora.

Protagonistele campaniei sunt femei din Polonia, Republica Cehă, Bulgaria și România. Ele sunt antreprenoare, activiste și feministe. Acestea ne inspiră, ne motivează și ne invită în lumea lor (ne)obișnuită.

Puterea este o femeie

Printre protagoniste s-au numărat Kasia și Zosia Pilitowska, mamă și fiică, antreprenoare, activiste și autoare de cărți culinare. Barul lor pentru micul dejun, Ranny ptaszek (Pasărea de dimineață), este unul dintre localurile preferate ale locuitorilor din Cracovia, care apreciază energia, atitudinea pozitivă și amabilitatea proprietarilor.

Iva Guminshka, antreprenoare și feministă din Bulgaria. Aceasta este fondatoare și CEO al Humans of the Loop, o companie care oferă servicii de formare a modelelor și de validare de machine learning, concentrându-se pe colectarea datelor necesare pentru o a crea un model de inteligență artificială fără prejudecăți.

Klara Pokorna, coach, instructor de yoga, pasionată de călătorii și de modă, conduce de mult timp grupul YogaGangFam, unde caută să le inspire pe participante să fie cea mai bună versiune a lor și să își atingă obiectivele.

Alina Dumitriu este autoare, public speaker și activistă. De mai mulți ani este o susținătoare activă a persoanele defavorizate. Și-a dedicat întreaga viață profesională lucrând în organizații neguvernamentale. De asemenea, organizează evenimente ce sprijină comunitățile marginalizate.

Exprimă-te oriunde te-ai afla!

Omul este o sursă de inspirație atemporală pentru MODIVO, a cărui misiune este de a încuraja exprimarea de sine prin intermediul modei și de a crea propria realitate în conformitate cu propriile reguli. Acesta este motivul pentru care multibrandul a invitat în campanie femei ce emană forță, autenticitate și tenacitate.

Campania poartă un mesaj universal bazat pe emoții și caută să atingă conștiința oamenilor.

MODIVO dovedește încă odată că moda este o parte importantă a vieții pentru atingerea obiectivelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *