Cauți o idee de re/design a noii tale locuințe? În timp ce apartamentele sunt de obicei plăcute pentru mărimea lor compactă și ușurința în întreținere, uneori, poate fi o provocare să utilizezi cât mai mult din spațiul apartamentului tău.

Deși suprafața și condiția apartamentului tău pot fi diferite,  am găsit, în căutările noastre de idei de decor pentru casă, un apartament care poate oferi idei superbe de design pentru interior.

Acest apartament care ne-a inspirat se situează în SUA, în Dallas Museum Tower, un zgârie-nori de 42 de etaje în sectorul de arte al Dallasului, în Texas. Poate fi el luxos, dar asta nu înseamnă că pe noi nu ne poate inspira să punem în aplicare ideile de decor pe care le cuprinde, însă cu alternative la îndemâna noastră. 🙂

Acest apartament desoebit afișează mobilă elegantă și decorațiuni feminine. Poți să observi scaune de masă, dulapuri și canapele colorate în roz. În orice caz, este departe de a fi de prost gust; în schimb, apartamentului îi lipsește partea de lux excesiv și asta fără să fie prea banal. Covoarele de culoare bej și scaunele cu textură catifelată tip piele de căprioară echilibrează de minune mobila de culoare roz viu.

Sufragerie superbă cu note personale de roz și auriu

Zona pentru servit masa este în mod deosebit una după care să întorci capul, cum nimic nu poate egala plăcerea de a lua o masă de suflet sub un candelabru atât de spectaculos. Acesta subliniază frumusețea fluturilor, iar culoarea aurie cu care este acoperit se combină de minune cu tematica în roz a scaunelor de masă.

Cum nu toată lumea își permite un asemenea candelabru, eu zic ca în locuința ta să te simți în largul tău și să adaugi o notă proprie atunci când vine vorba de iluminare.

idei de decor apartament in stil feminin

Un alt motiv pentru care acest apartament ar trebui numărul unu în lista de idei de redecorare a apartamentului tău este bucătăria minimalistă. Nimic nu este mai plăcut decât o bucătărie curată și simplă, care servește și ca un minibar.

Iar camera de zi este un loc perfect de relaxare, cu o canapea confortabilă de culoare maro și fotolii verzi, împreună cu perne cu motive discrete.

living_idee de decor apartament feminin

Dormitoare nu doar pentru un somn relaxant

Dar cred că cea mai bună parte la acest apartament sunt dormitoarele. Ambele sunt elegante, fără decorațiuni care încarcă sau mobilă masivă. Culoarea bej domină amândouă camerele, cu accente de verde și bleu.

O lampă de birou care arată artistic e poziționată imediat lângă pat, pe un corp cu rafturi în linia lemnului. Aceste rafturi sunt perfecte pentru a păstra pe ele cărțile pe care le citești înainte de culcare, la lampa de lângă.

Celălalt dormitor înfățișează un birou înalt alb și tapet în nuanțe de turcoaz.

idee de decor apartament cu aspect luxos in stil feminin

Este greu de precizat care parte a apartamentului este cea mai frumoasă, dar chiar dacă nu puteți copia perfect proiectul până la ultimul detaliu, acest apartament din Dallas poate fi în continuare o idee splendidă de redesign a unui apartament, din care te poți sigur inspira oricând ai nevoie de un aer fresh și redecorare pe măsura cuibului tău cu stil. 😉

Sursă: AllDayChic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *