Știm cu toții zicala aceea „Cum îți așterni, așa vei dormi”. Eu nu cred că se referă, sau nu ar trebui să se refere, numai la ideea de confort, ci la cum se simte așternutul la atingere, la cum arată lenjeria de pat, să ne ofere o liniște și o stare de bine, să ne îmbie la visare dinainte de a o atinge. Un model frumos de lenjerie de pat schimbă cu totul nu doar somnul, ci și atmosfera din încăpere.

Am dat peste niște lenjerii de pat cu imprimeuri superbe, unele foarte simpatice, din bumbac satinat – un material fin și plăcut la atingere. Ce-i mai tare e că sunt la oferta aceea interesantă de „cumperi una, o primești pe a doua gratis”. Adică 1+1 gratis (verifică aici oferta actualizată). Iei una și primești două. 🙂 Ei, sună bine? În promoție intră lenjerii de pat a câte 4 piese: cearșaf, cearsaf plic pentru plapumă și două fețe mari de pernă. Așadar, îmbraci patul cu totul în straie noi și simpatice, și-i mai iei și de schimb. 🙂

lenjerii de pat bumbac la oferta 1+1 gratis

Lenjeriile de pat sunt de dimensiuni suficient de mari, îmbracă bine chiar și un pat imens. Astfel, cearșaful de pat are 2. 10 x 2.25 metri, cearșaful-plic măsoară 1.95 x 2.25 metri, iar fețele de pernă câte 50×70 cm fiecare. Cu adevărat imense, potrivite chiar și pe paturi mari. Dimensiunile pot să difere cu o marjă de ±2%.

Eu mi-am luat deja mai demult astfel de lenjerii de pat, la aceeași ofertă tentantă și sunt destul de încântată de ele. Sunt fine și confortabile, mă simt bine cu ele. De aceea, mă bucur să văd că iar sunt la promoția aceasta interesantă mai multe modele interesante, care nu au cum să nu te tenteze. Chiar mă bate gândul să îmi mai iau câteva. Nu strică niciodată niște lenjerii de pat în plus. Sunt foarte utile când ai vizitatori, de exemplu.

Imprimeurile sunt cam pesntru toate gusturile – unele mai sobre, altele mai distractive, colorate: cu flori, cu dungi, cu buline. Îmi plac mult acele modele cu imprimeuri în stil vintage și Shabby chic, cu flori și trandafirași, în special; sunt simpatice tare. Unele sunt fabricate în România, la Pucioasa.

Cu această ofertă, ai parte practic de două seturi de lenjerie de pat de 4 piese. Fiecare set în parte ar costa în jur de 60 lei. Așa că… de-aia zic, merită. 😉

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *