Comunicat de presă

Așadar, vă prezentăm Levi’s Fresh pentru primăvară/vară 2022, o gamă superbă a celebrului brand, de produse preferate, vopsite cu coloranți proveniți din surse naturale, inclusiv plante. 

Colecția Levi’s Fresh cu coloranți de proveniență naturală

În mod tradițional, coloranții pe bază naturală tind să producă mai multe culori pământii, dar cu Levi’s Fresh s-au aplicat noi metode de vopsire care au reușit să producă nuanțe vibrante și pastelate de piersică, lavandă, roz și galben. Toate într-un amestec de fire și piese de îmbrăcăminte vopsite.

Vopselele din colecția Fresh provin dintr-una dintre cele trei surse naturale, inclusiv plante nepericuloase sau neamenințate – cum ar fi extractul de rădăcină de nebună și indigo natural – produse secundare agricole – cum ar fi deșeurile alimentare – și minerale precum argile, carbonați și oxizi naturali. Acești coloranți au fost formatați special pentru a necesita mai puțini auxiliari, fără a compromite rezistența culorii sau estetica, rezultând un proces de vopsire inovator și durabil. Toți coloranții din colecție au un conținut minim de plante sau minerale de 50%.

Tehnici de vopsire Levi’s care economisesc apa

O altă caracteristică de durabilitate a colecției Levi’s Fresh este că s-au folosit mai multe tehnici de colorare care economisesc apă. Morile de țesături foloseau osmoza inversă la apa reciclată folosită în procesarea umedă. Topurile au fost vopsite la spălătorii folosind apă reciclată și echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Alte tehnici de economisire a apei au inclus vopsirea cu ultrasunete a fibrelor și coloranții pigmentați direcți.

Concepută pentru a fi purtată în look-uri monocromatice din cap până în picioare sau combinată și asortată, colecția prezintă un blug 551Z Straight Crop și un Trucker de tip II în toate cele patru culori. De asemenea, este inclusă o jachetă moale, supradimensionată, cu buzunar tip cangur, un pantalon scurt din twill plisat Levi’s XX Chino, un pantalon scurt Utility High Loose, o haină din bumbac cu buzunare, o rochie din denim până la gambe și o gamă de tricouri Red Tab Vintage.

Pentru a completa look-ul din cap până în picioare, sunt incluse și pălăriile – sub forma unui bucket hat din twill de bumbac și a unui beanie din tricot. Și doar pentru a adăuga un strop de farmec și pentru a aduce puțin din colecția Fresh Produce din anii 1970, întreaga gamă include taburi speciale cu diverse fructe și legume, o abordare a taburilor de morcovi incluse în varianta originală.

„Suntem încântați să debutăm colecția noastră Levi’s Fresh, o combinație vibrantă de tricouri super moi, lână și denim realizate cu vopsele naturale și tehnici de economisire a apei. Inspirându-ne din arhivele noastre, am infuzat fiecare piesă cu o energie tinerească împrumutată din linia originală Levi’s Fresh Produce din anii ’70. Este o colecție distractivă, pe bază de plante și minerale, prietenoasă cu planeta, înrădăcinată în elemente esențiale și râvnite la infinit. ”

Karyn Hillman, Chief Product Officer la Levi’s Strauss & Co.

Nu este prima oară când Levi’s se întoarce la colecții din trecut, iconice, pentru noi colecții lansate. Chiar de curând, celebrul brand de denim a anunțat colecția nouă de sneakerși eco-friendly, cu plastic reciclat, LS1, inspirați de prima pereche de blugi 501 a mărcii, din 1873. 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top Levi’s este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *