Atunci când o femeie se iubește și se apreciază, ea nu se zgârcește la cumpărarea de lucruri de calitate.

În plus, lucrurile ieftine îți pot afecta sănătatea. De exemplu, o saltea ieftină îți poate ruina postura, care este mai greu de corectat decât să cumperi o saltea bună.

O saltea bună

O saltea prost aleasă poate deveni un motiv de oboseală cronică și acest lucru este contraintuitiv ținând cont de programul agitat al femeilor moderne. Mai mult decât atât, ți-ar putea afecta postura.

Producătorii și medicii recomandă schimbarea saltelei la fiecare 8 ani, deoarece devine prea moale și nu este în măsură să sprijine în mod adecvat curba naturală în formă de S a coloanei vertebrale.

Cum alegi corect o saltea:

  • Dacă nu aveți probleme cu somnul, poți alege o saltea din spumă de memorie – asigură un confort în orice poziție prin luarea formei corpului tău.

Lenjeria de corp termică

Aceasta te va ajuta să arăți grozav, chiar și în cele mai reci sezoane. Mai mult decât atât, nu va trebui să porți mai multe straturi ca să îți fie cald.

Eu cred că lenjeria de corp termică este o investiție pe termen lung în frumusețe și sănătate. Alegerea modelului depinde de nevoile tale:

  • Dacă ai un stil de viață nu chiar activ, alege lenjerie de corp realizată din lână.
  • Modelele de eliminare a umidităţii din materiale sintetice sunt bune pentru activități fizice intense. Acestea vor ajuta, de asemenea, pentru a evita suprarăcirea.
  • Opțiunile mixte sunt potrivite pentru viața de oraș, de exemplu, un singur strat sau straturile duble de lenjerii sintetice cu un strat subțire de lână sau cu un mic procent din lână în compoziție.

Este important să alegi dimensiunea corectă. Lenjeria de corp termică nu trebuie să  fie prea strânsă pe corp sau prea largă.

👉 VEZI aici OFERTA DE LENJERIE TERMICĂ.

 Husa de telefon

Oamenii din jurul tău vor observa cât de elegant arată acest lucru. De aceea, nu ar trebui să încerci să salvezi bani în cazul acestui accesoriu.

Mai mult decât atât, în prezent există o gamă largă de huse de telefon pentru orice model disponibil pe piață. Cu toate acestea, chiar și cea mai scumpă husă își va pierde strălucirea după un anumit timp.

huse de telefon cu imagini superbe și calitative pentru orice tip de telefon👉Vezi mai multe modele de huse pentru orice telefon AICI

Apa îmbuteliată din magazine

Este periculos să bei apă de la robinet dacă aceasta nu a fost fiartă, dar în același timp, tratamentul termic ,,ucide” apa din cauza procesului de desalinizare.

Acesta face ca mineralele să se stabilească pe fundul paharului în care ai apa, rezultând o pierdere de aproximativ jumătate din proprietățile sale benefice.

Cumpără apă îmbuteliată din magazine sau du-te la un izvor natural care se află în afara orașului. Apa bună este o contribuție fundamentală la sănătatea ta.

Deserturi bune

Femeilor le place să se trateze cu bunătăți, dar ciocolata și alte dulciuri cumpărate de la magazin nu sunt tocmai minunate.

Nu numai că sunt rele pentru silueta noastră, dar și pentru mucoasa gastrică. Produsele chimice care se găsesc în ciocolată ne afectează negativ pielea și reduc sensibilitatea papilelor noastre gustative.

Deci, este mai bine să ai grijă de sănătatea ta pe termen lung mai degrabă decât să induci o slăbiciune de moment.

Dacă nu poți renunța la dulciuri complet, răsfață-te cu vizite la restaurante sau patiserii de înaltă calitate din când în când. Bomboanele de la un magazin alimentar nu se pot compara cu o bucată de tort bun, de înaltă calitate.

De asemenea, poți încerca dulciurile bio realizate doar din fructe și legume, cu miere sau îndulcitori, dar și suficient de sănătoase și naturale. Unele sunt de-a dreptul delicioase!

dulciuri naturale sănătoase👉 Vezi mai multe tipuri de dulciuri bio sănătoase fără gluten și pentru diferite nevoi

Tu ce produse de bază preferate ai la care nu te zgârcești niciodată? Scrie-ne în comentarii, în josul paginii, despre nevoile și preferințele tale. Părerea ta contează mult pentru noi și cititorii noștri. 🙂

Sursă foto front page: Pexels / bruce mars

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *