Comunicat de presă

Găsește-ți și tu varianta perfectă pentru părul tău, din noile beauty bags Maria Nila, în weekendurile și aventurile ce urmează!

În această primăvară, Maria Nila lansează faimosul Beauty Bag într-o nouă versiune ce include, de asemenea, toate gamele Care & Style, împreună cu un Styling Bag ce conține produsele esențiale pentru lookuri de sezon.

Gențile de frumusețe sunt fabricate din plasă reciclată din sticle PET, un material care este atât durabil, cât și ușor de curățat. Ca și toate produsele Maria Nila, fiecare geantă conține exclusiv produse 100% vegane și prietenoase cu animalele, concepute în Suedia, garantând condiții de lucru sănătoase și calitate înaltă a ingredientelor și ambalajului.

Datorită plasei transparente, vei găsi cu ușurință ceea ce ai nevoie pentru rutina ta zilnică, iar noul buzunar te va ajuta să ții evidența lucrurilor mai mici pe care ai vrea să le iei cu tine în acest sezon.

Styling Bag Maria Nila

Formată din Cream Heat Spray, Ocean Spray, Argan Oil, Cleansing Powder și Power Powder, această gentuță este partenerul ideal de stilizare ce te ajută să creezi diferite lookuri pe tot parcursul sezonului.

Pachet Head & Hair Heal de la Maria Nila

Un șampon și un balsam calmant, ce stimulează creșterea părului, cu Piroctone Olamina și extract natural de Aloe Vera, ce elimină mătreața și tratează problemele scalpului.

șampon gama Heal Head & Hair Maria Nila Stockholm_review

Mai multe detalii despre gama Maria Nila Head & Hair aici, în review.

Luminous Colour Beauty Bag pentru păr vopsit by Maria Nila

Un șampon și un balsam ce repară și fortifiază structura părului și oferă strălucire. Extractul de rodie și complexul Colour Guard protejează părul și menține culoarea părului vopsit.

Beauty Bag Maria Nila Sheer Silver

Un șampon și un balsam ce neutralizează tonurile de galben prin pigmentul violet și extractul de mure. Această formulă adaugă strălucire și fortifiază structura părului. 

Gama True Soft în miniatură

Un șampon cu un balsam ce netezește părul uscat, care hidratează și întărește structura părului. Uleiul de argan îl menține moale și reduce firele rebele, are efect antistatic și adaugă strălucire.

gama True Soft Maria Nila_șampon_balsam de păr și ulei de păr_review și păreri

Citește în acest review mai multe despre gama de îngrijire a părului True Soft de la Maria Nila.

Structure Repair Bag

Un șampon și un balsam reparator pentru păr deteriorat, uscat și tratat chimic. Extractul de alge ajută părul să-și recapete puterea naturală, catifelarea și strălucirea.

Pure Volume by Maria Nila

Un șampon și un balsam pentru volum, ce îngroașă și adaugă textură firului de păr fin, în timp ce fortifiază. Vitamina B5 oferă părului volum și vitalitate pentru un rezultat de lungă durată.

Lansarea Beauty Bag va fi prezentată prin noua campanie de look book Maria Nila, Weekend Edits, unde trei străini se întâlnesc într-o cafenea pitorească vineri după-amiază, iar când ceasul bate ora 17:00 și razele soarelui ajung la bar, începe… weekendul.

Produsele Maria Nila se gasesc în magazinele Xpert Beauty. Tu pe care le alegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *