Comunicat de presă

Noua colecție Crocs este un omagiu adus laturii misterioase și întunecate a lucrurilor, care oferă un balans perfect vieții de zi cu zi. Modelele sunt concepute pentru cei care sunt dornici să descopere efectele opoziției dintre bine și rău, fiind o notă în plus de stil în ținutele zilnice.

Printre caracteristicile principale ale colecției se numără designul elegant, confortul excepțional oferit de cele mai inovatoare tehnologii Crocs și nu în ultimul rând, estetica impecabilă.

Colecția Dark Arts are în centrul atenției modelele Harry Potter Classic Clog și Harry Potter Cozzzy Sandal. Harry Potter Classic Clog este o pereche unică de încălțăminte, care aduce accente de magie în garderoba oricărui fan al seriei. Aceasta este inspirată de lumea întunecată a vrăjitoarelor și vrăjitorilor care au explorat limitele farmecelor. Modelul vine însoțit de 6 charm-uri Jibbitz, inclusiv o mască Death Eater 3D.

Mai departe, modelul Harry Potter Cozzzy Sandal este creat pentru cei pasionați de rarități și mister. Căptușeala moale și călduroasă asigură confort, iar designul cu 2 curele adaugă un plus de stil și funcționalitate.

Itemul este un omagiu adus personajelor celebre din serie, având incluse 6 charmuri Jibbitz, printre care un simbol Deathly Hallows și charmuri care luminează în întuneric. Colecția Dark Arts este disponibilă în magazinele Crocs și retailerii selectați, fiind totodată disponibilă și online pe crocs.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *