Febreze, Air Wick, V.I.P.oo, precum un infinit de alte nume de spray-uri menite să acopere mirosul produs de „treaba mare”, sunt din ce în ce mai căutate.

Care e treaba cu astfel de spray-uri și parfumuri menite să acopere și să elimine mirosurile de care nu suntem prea mândri? Păi, ele nu doar acoperă și se amestecă cu astfel de mirosuri, rezultând în ceva insuportabil, ce se vede că tocmai a fost acoperit, ci le anihilează întru totul pe cele urâte.

Sunt, așadar, mai puternice decât simplele parfumuri de cameră și funcționează mai bine – cel puțin cu acest fapt se laudă. Chiar și decât acele diffusers care atârnă deasupra vasului de toaletă și arată fantastic ele, așa.

Ca să rezolvăm această eternă problemă de la baie, a răsărit o nouă serie de parfumuri de baie, reconfortante și pentru o cât mai bună împrospătare a încăperilor. În loc să plutească în aer printre particulele de miros de caca, aceste noi odorizante se concentrează pe sursă: din interiorul toaletei.

Ele vin sub forma unor picături sau spray-uri și sunt cel mai adesea utilizate (totuși, nu mereu) înainte de „descărcare”, lucrând cu succes pentru stoparea mirosurilor înainte ca acestea să mai fie în stare chiar să se răspândească în jur sau în afara încăperii.

Spray de toaletă Air Wick V.I.Poo Pre-Poo Toilet Spray

V.I.Poo e o versiune mai mică și mai concentrată pe „problemă”, a spray-urilor de interior Air Wick.

Fie vorba între noi: nu că Air Wick obișnuit („clasicul” spray) nu ar avea produsele de acest fel – spray-uri de cameră – destul de puternice. Mie îmi provoacă adesea iritații la nivel respirator: tușesc și strănut de la aromele prea puternice pe care le are. Dar ele-s bune. Dacă nu ai treabă, mai ales.

Și ca să adăugăm puțină dramă în peisaj: cică în martie 2017, Poo-Pourri (un alt brand de spray-uri de acoperire a mirosurilor neplăcute, care nu se găsește la noi însă), a dat în judecată Air Wick, pentru încălcare și violare drepturi de autor în ceea ce privește acest produs. Ooops!

parfum odorizant spray de toaletă VIPoo Airwick

V.I.Poo are review-uri foarte bune, în general. Notez pe acesta:

„Odată aplicat în WC, formează o peliculă la suprafața apei ce neutralizează mirosurile neplăcute și eliberează un parfum deosebit de plăcut în cameră.”

Cică parfumul persistă în timp și un flacon V.I.Poo te ține până la 300 de pufuri. 🙂

Picături parfumate pentru după ieșit la baie Aesop Post-Poo Drops

Pentru o opțiune mai premium, high-end, care să se potrivească, totodată, cu săpunurile și loțiunea ta pentru mâini, Aesop a introdus picăturile parfumate pentru după… treaba numărul 2. 😀 Le-a numit chiar așa: Post-Poo Drops.

Acestea funcționează un pic diferit: apeși pentru trei picături de produs în vasul de toaletă, după ce ai tras apa, iar picăturile odorizante vor elibera niște note de citrice, ca imediat după decojire.

Iar dacă mirosul din toaletă lăsat de nevoia fiziologică e destul de puternic, Aesop recomandă să pui una-două picături și în chiuvetă, pentru extra-intensitate.

Uuuuh-la-la! Interesant și ambalajul luxos, ca de produs pentru SPA, organic.

picături odorizante pentru toaletă după ce ai făcut treaba mare Aesop Post Poo Drops

Picături pentru toaletă de folosit înainte de „treaba mare” sau de picurat pe pardoseală, în jurul vasului de toaletă

Odorizantul de WC Efekt presupune o singură picurare înainte de a elibera… problema. 🙂 Iar aroma, variind în funcție de produs, lasă în urmă doar un miros persistent și foarte plăcut.

Se laudă cu o eficiență de 72 de ore și este perfect inclusiv pentru a fi folosit în băile comune. Mai că e disponibil în recipient de 250 ml, cât să încapă și într-o geantă.

Odorizantul Efekt are un miros minunat, pentru o baie înmiresmată, ceea ce va camufla toate momentele neplăcute din toaletă. Se laudă că efectul poate persista până la trei zile. Parfumul se eliberează treptat, controlat.

Este un odorizant de WC recomandat pentru restaurante, dar și pentru uz propriu în casă. Se poate folosi și ca odorizant auto, în diluție 1/10.

Mod de utilizare: două – trei picături pe pardoseala din spatele toaletei. Efectul se va resimți instant.

Se găsește în mai multe variante de arome.

Odorizant toaleta picatura cu aroma de fructe eficienta 72 ore pentru acoperire miros de caca

Spray odorizant de toaletă Antes cu diverse arome

Tot în ideea V.I.Poo, prezentat inițial, avem și acest spray made in Italy, pentru igienizarea și neutralizarea mirosurilor neplăcute din baie.

Antes WC e produs dintr-un amestec de uleiuri esențiale naturale.
Mod de utilizare: prin pulverizarea în vasul de WC, formează o barieră între acesta și ambient, lăsând încăperea parfumată pentru mult timp.
E ideal pentru băile fără ferestre, dar poate fi folososit cu succes și în restul încăperilor.

Se poate purta și în geantă pentru a-l folosi în toaletele publice sau în deplasări, în călătorii.
Recipientul conține 50 ml.
odorizant de baie Antes WC neutralizator mirosuri neplăcute precum urină și caca

Neutralizator organic pentru mirosuri neplăcute din toaletă Enzyflash

Enzyflash e un neutralizator și distrugător biotehnologic instantaneu și de durată pentru orice fel de miros persistent (organic sau anorganic).

Enzyflash neutralizează și distruge mirosurile care vin din urină și excremente, putrefacție, canalizare, vărsături, deșeuri menajere, gunoi de grajd, solvenți, tutun etc. Are un spectru foarte larg de nimicire a mirosurilor deloc agreate.

Dar cel mai tare e că e prietenos cu mediul, enzimele din componența sa înlăturând definitiv mirosurile urâte din încăpere.

Se folosește nediluat, prin pulverizare.

neutralizator bio organic pentru mirosuri neplăcute din toaletă

Ce părere aveți? Voi ce metode / produse pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute din toaletă precum „treaba mare” aveți? Scrieți-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii!

 

Un comentariu la „5 parfumuri de toaletă pentru neutralizarea mirosurilor – chiar funcționează!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *