Da, e adevărat, de acum poți purta un tub de Pringles. Pentru prima dată, Pringles intră pe piața de încălțăminte, împreună cu liderul în domeniul confortului inovator, Crocs, să lanseze cea mai delicioasă colaborare de până acum: colecția Pringles x Crocs.

Pline de savoare și stil, brandurile Pringles și Crocs aduc fanilor de pe tot globul designuri în ediție limitată, inspirați de Pringles, în stilurile cele mai populare Crocs, și o selecție variată de Jibbitz charms cu tematică Pringles. Fiecare pereche unică de Crocs celebrează iconicul Mr. P, de ieri și de azi, așa că fanii se vor simți ‘crocanți’, indiferent de ocazie:

Saboți clasici Pringles x Crocs: Mr. P continuă să apară peste tot, iar mustața sa devine bareta acestor saboți colorați, disponibili în patru combinații de culori, fiecare simbolizând o aromă favorită Pringles. Saboții stilați în roșu și portocaliu reflectă aromele populare Pringles Original și Pringles Cheddar Cheese, în timp ce varianta îndrăzneață în albastru și verde oglindește Pringles Sour Cream & Onion și Pringles Salt & Vinegar, așa că fanii își pot asorta încălțările cu aroma preferată.
Pringles x Crocs Jibbitz Charms: Pentru și mai multă savoare, fanii pot îmbogăți noul look cu cinci charmuri Pringles, incluzând un Mr. P classic cu papion roșu, un Mr. P care face cu ochiul în 3D, două tuburi de Pringles Original și Pringles Sour Cream & Onion și un chip Pringles.

“Acest parteneriat combină natural lumea savuroasă Pringles cu confortul iconic Crocs,” spune Matias Infante, Vicepreședinte al Global Brand Partnerships & Energy pentru Crocs. “Suntem încântați de parteneriatul cu echipa de la Pringles pentru a crea căi noi și inovatoare de a ne delecta comunitățile și bucura fanii.”

“Suntem extaziați de felul în care brandurile Crocs și Pringles pot fi personificate creativ în fashion, savoare și ludic,” spune David Lee, Global Senior Director al Licensing & Culture pentru Kellanova. “Fanii din America de Nord, Europa, Asia și America Latină pot să se bucure de această colecție.”

Alege-ți aroma favorită în curând de pe crocs.ro!

Despre Kellanova
Kellanova (NYSE: K) este lider global în gustări, cereale pentru mic dejun și noodles, iar în America de Nord dețin supremația în alimente congelate cu o istorie de peste 100 de ani. Deținând o pleiadă de branduri originale, printre care Pringles, Cheez-It, Pop-Tarts, Kellogg’s Rice Krispies Treats, RXBAR, Eggo, MorningStar Farms, Special K, Coco Pops și multe altele, viziunea Kellanova este să devină cel mai puternic concern în domeniul snacksurilor, dezvoltând la potențial maxim portofoliul de branduri și oamenii pasionați din spatele lor. Vânzările nete ale trustului în 2023 au fost de 13 miliarde de dolari.

La Kellanova, scopul este să aducă zile mai bune și să se asigure că oricine are un loc asigurat la masa brandurilor lor recunoscute. Sunt deciși să ofere acces sustenabil și echitabil la hrană, prin spulberarea barierelor foametei cu sustenabilitate, stare de bine, echitate, diversitate și incluziune. Scopul este să aducă Zile Mai Bune pentru patru miliarde de oameni până la finele anului 2030 (program început în 2015). Pentru informații mai detaliate despre misiunea noa, vizitați-ne pe https://www.kellanova.com.

Despre Crocs, Inc.:
Crocs, Inc. (Nasdaq: CROX), cu sediul central în Broomfield, Colorado, este lider mondial în încălțăminte casual inovatoare pentru toată lumea, combinând confortul și stilul cu valoarea recunoscută și iubită de clienții noștri. Brandurile companiei includ Crocs și HEYDUDE, iar produsele noastre se vând în peste 85 de țări en gross sau prin canale directe către consumator. Pentru mai multe informații despre Crocs, Inc. vizitați investors.crocs.com. Pentru mai multe detalii despre brandurile noastre, vizitați www.crocs.com sau www.heydude.com.
Vă invităm și pe https://investors.crocs.com/news-and-events/ și să urmăriți Crocs și HEYDUDE pe canalele proprii de social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *