Simplitatea a fost mereu asociată bunului gust, iar minimalismul, în ceea ce privește designul interior și decorul încăperilor, a fost de fiecare dată o alegere excelentă pentru ca locul în care te întorci mereu să-l simți ca fiind, într-adevăr, acasă. Orice piesă realizată în stil minimalist este rafinată și de bun gust, oferind un plus de valoare casei tale, chiar dacă e simplă. Stilul minimalist înseamnă ca un lucru să arate bine realizat, scump, dar să nu fie așa neapărat, și toate în ciuda simplității sale.

În stil minimalist îmi plac foarte mult și bucătăriile, însă pe lângă mobila simplă și combinația de maximum 3-4 culori diverse, indiferent de nuanțe, decorul lor poate face complet diferența. Și așa m-am gândit când am dat peste aceste recipiente simple, rafinate, din ceramică, cu capace din lemn natur de bambus. Sunt în două variante: recipiente mai înalte și boluri, dar ambele tipuri sunt simple, cu aspect de fagure la exterior, cu capace natur din bambus și în nuanțe pastelate verde pal (culoarea oului de rață) și roz nude – foarte deschise ambele. Sunt create în stil danez, specific firmei Bloomingville, care folosește numai materii prime naturale în piesele sale de decor: lemn, ceramică etc. Respectă, așadar, trendurile de design nordic, acum în vogă. Sunt simple, dar moderne și îmi plac la nebunie. Sunt realizate cu simț de răspundere, fiind destul de dure.

recipiente ceramica cu capac bambus

AICI găsești recipiente din ceramică similare cu capac de bambus.

Fiecare set de recipiente din ceramică pentru păstrarea de diverse alimente de bază (zahăr, făină, orez etc.), dar și utile pentru încălzirea mâncărurilor la microunde – mai ales cele în variantă de boluri, fiind din ceramică naturală, vine în set de 3 bucăți. Cele în format înalt, tip cană, măsoară în diametru 9 cm, 11 cm, 13 cm, iar în înălțime 11,5 cm, 14 cm, respectiv 16,5 cm. Cele în variantă de boluri de diverse dimensiuni au așa: în diametru: 10 cm, 12,5 cm, 15,5 cm, iar în înălțime: 6 cm, 6,5 cm, 7,5 cm.

Oricare variantă e superbă, încadrându-se perfect în orice bucătărie, indiferent de design, nu doar în cele stil minimalist, însă cele tip boluri sunt super simpatice, arată mai drăguț așa ca formă, și pot fi și mai utile, căci permit inclusiv încălzirea de mâncare ori păstrarea mâncărurilor gătite la frigider. Mizează pe ele și cu siguranță îți vor fi de folos și se vor încadra perfect și în bucătăria ta! Dau un plus de eleganță oriunde și sunt și foarte practice. 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *