Aspiratoarele robot au luat cu asalt viața noastră, tot mai ocupată. Dacă până acum câțiva ani era ceva wow să ai ceva ca un OZN ce se învârtea prin casă în timp ce curăța foarte bine podelele, fără să te mai chinui, ba chiar să îl poți programa să facă toată curățenia cât ești plecat sau la serviciu, uite că acum provocarea e să ai un astfel de aparat eficient, dar micuț, de dimensiuni care să permită accesul lui peste tot!

Rowenta a acceptat astfel de provocări, așa că iată: avem acum aspiratorul-robot Rowenta Explorer S60, care se laudă a fi cel mai subțire aspirator robot 4 în 1 care performează oriunde. Sinceră să fiu, după ce am luat roborockul de la Xiaomi, am crezut că nu mai e ceva să-l egaleze. Până acum, văd. 😀

Seria Rowenta Explorer este cea mai nouă gamă de aspiratoare-robot. Așa că deleagă curățenia și bucură-te de libertate cu cel mai subțire home gadget 4 în 1 de la Rowenta!

Noul aspirator-robot Explorer S60 – ultrasubțire, ultraperformant

Agil și perfect integrat în locuința ta, Rowenta Explorer S60 are o înălțime de numai 6 cm, ceea ce îl face să se strecoare cu ușurință sub piesele joase de mobilier și să vâneze rapid zonele greu accesibile. Mai ceva decât orice „gospodin”. 😛

Rowenta_ExplorerS60 - cel mai subțire aspirator robot

Mai mult, datorită sistemului AQUA FORCE, robotul aspiră şi spală în acelaşi timp, îndepărtând cele mai mici particule de praf și urmele de lăbuțe murdare. 🙂 Căci, da, e un aspirator aliat de nădejde dacă ai animăluțe de companie, așa micuț cum e.

În plus, după cum îi șade bine unui adevărat globetrotter, minunea aceasta de aspirare este mereu conectată la tehnologie, astfel că sistemul de navigare Smart Exploration 4.0 combină un gyroscop pentru acoperire totală și o cameră laterală pentru curățare precisă de-a lungul pereților.

SISTEMUL DE NAVIGARE SMART EXPLORATION 4.0 presupune 3 moduri de curățare:

  • Mod Metodic pentru acoperire optimă a întregii suprafețe;
  • Mod Precis: robotul începe sesiunea de curățat pornind dintr-un punct și continuă în cerc, formând o spirală;
  • Mod Margine: curăță în special de-a lungul pereților și plintelor.

Ce ți-ar mai rămâne de făcut? Ca să fii văzut(ă) drept cea mai gospodină / cel mai gospodar. :)) Tu trebuie doar să alegi unul dintre cele 3 moduri de curățare: metodic, precis, margine – și să îl lași să exploreze suprafețele din casă… în timp ce tu explorezi noi locuri din oraș sau le vizitezi pe cele preferate. 🙂 Mai simplu ca oricând.

În plus, sistemul inteligent de detectare a tipului de podea ajustează automat puterea de aspirare la suprafață, pentru eficiență maximă.

Și, pe cât de ușor e de utilizat, pus în funcțiune și controlat prin aplicație (vezi mai jos), tot pe atât de simplu se și curăță, cu minimum de efort.

Noul robot de aspirare Rowenta – Explorer S60 vine cu aplicația Rowenta Robots

După ce te-ai reconectat la vibrația orașului, accesează rapid aplicația Rowenta Robots și controlează sesiunile de curățat ale aspiratorului-robot Rowenta Explorer S60 de oriunde și oricând.

Rowenta _ExplorerS60 - aspiratoare robot antialergie și cu funcție specială păr animale și spălare

Alege ziua și intervalul orar, iar în funcție de suprafața ce trebuie curățată, alege și treapta de putere (Eco, Standard sau Boost). Totodată, vei primi notificări legate de activitatea și întreținerea robotului tău.
Pentru că, nu-i așa? Niciodată nu se știe când prietenii vor să îți admire noua casă smart sau pe simpaticul ghemotoc de blană, ce te așteaptă la o porție de joacă pe covorul din living. Exact așa, ca în fiecare zi! 😀

Animale de companie sau alergii care îți dau bătăi de cap?! Lasă-l pe noul aspirator-robot de la Rowenta să le rezolve!

Gama Explorer S60 a noilor aspiratoare-robot Rowenta include două modele dedicate persoanelor ce dețin animale de companie, dar și celor care se confruntă cu alergii:

  • Rowenta Explorer Allergy este dedicat persoanelor care suferă de alergii și are încorporat filtrul de înaltă performanță care reține până la 99.9% din praf și acarieni.
  • Rowenta Explorer Animal vine în ajutorul deținătorilor de animale de companie, cu peria centrală Animal Turbo Boost din 2 materiale (peri sintetici și poliuretan) ce aspiră cu ușurință firele de păr, iar, și mai bine, acestea nu se încurcă pe perie.

Uite că Rowenta reușește prin aspiratoarele-robot din noua colecție Explorer S60 să rezolve și probleme pe care, până nu demult, doar aspiratoarele obișnuite, mari, reușeau să le remedieze / atenueze, cum e treaba cu alergiile și protejarea sănătății sau partea cu părul de animale, care, adesea, provoacă alergii.

Rowenta_ExplorerS60 - cel mai subțire aspirator robot care aspiră și părul de animale

Ca să nu mai spunem de dimensiunile reduse și înălțimea mai joasă, care îl fac să se descurce chiar și pe sub cele mai joase tipuri de mobilier din casa ta.

Avantaje care bat puțin aspiratoarele-robot cu care începusem să ne obișnuim. Și eficiență cel puțin la fel de bună, de toți vor spune cum ai reușit să ții casa atât de curată, când mai ai și animal blănos. Dar, stai liniștit, ăsta rămâne secretul nostru cu Rowenta Explorer S60, cel mai subțire robot de aspirare 4 in 1 din lume! 😉

Ce mai găsesc eu interesant: noii roboți de aspirare de la Rowenta vin cu asistență vocală – compatibilitate cu Google Home și Alexa. Wow! Acum chiar că tu vei depune cel mai mic efort! Megauitil, mai ales când ai și copii și ești foarte ocupat(ă). 😉

Tu doar rămâi conectat(ă) la viața ta – e ceea ce contează! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *