De ceva vreme, culmea, tocmai acum cu perioada pandemiei, când ne acoperim buzele cu masca de protecție, am dezvoltat o pasiune pentru rujurile Dior. Am primit niște mostre, de test, cu ceva timp înainte să intrăm complet în carantină, și încă mă bucur de ele, căci sunt senzaționale.

Despre versiuni de ruj de buze Dior Addict și balsam de buze colorant Dior Addict, mai puteți citi și în review-urile dedicate.

Această variantă de ruj Dior Addict – nuanța 864 Couture, pe care v-o prezint aici, este o versiune anterioară variantei reactualizate, din prezent: ruj hidratant cu luciu Dior Addict Stellar Shine, cu mai multe nuanțe superbe și o textură îmbunătățită. Nuanța 864 Couture nu se mai găsește, cel puțin nu sub această denumire; posibil să fie disponibilă în alte denumiri totuși. 😉

Rujul Dior Addict – nuanța 864 Couture: primele impresii

În orice caz, indiferent de nuanță, textura rujurilor Dior face cam totul. Sunt adorabile, nu-i așa? Iar dacă Dior Addict Lacquer și Dior Addict Lip Balm, despre care am povestit deja, nu sunt chiar pe stilul tău, ci vrei ceva mai apropiat de nuanța și textura unui ruj clasic, sidefat, s-ar putea ca azi să descoperi ce îți place, chiar dacă printr-o versiune reinventată a rujului Dior Addict de altădată, și anume Dior Addict Stellar Shine.

ruj Dior Addict _ nuanța 864 Couture_review și swatch

Da, de la ideea de sidef și străluciri sidefate, subtile, e și denumirea de „Stellar Shine” din numele acestui ruj Dior.

Minunea aceasta de nuanță, 864 Couture a rujului Dior Addict, a fost descrisă inițial de brand, la lansare, ca “o nuanță vibrantă de roz-cireașă, perfecțiunea și dorința unei creații pure”.  Acum, eu aș spune mai degrabă că, la prima vedere, e un roz zmeuriu, un roz roșiatic, rece. Pe mine acolo m-a dus ca idee, nu la… cireașă. Însă acum, că mă uit mai atentă, parcă da, seamănă bine și cu nuanța unei cireșe, acolo unde a vrut să se ducă și brandul cu produsul și nuanța. 🙂

Oricum ar fi, te gândești la un fruct, ceva primăvăratic sau de vară. Merge perfect cu rochițele colorate, estivale, precum și cu urma lăsată de un parfum floral-fructat, de vară. Poate chiar tot un Dior Addict.

Și mai are și acel aspect sclipitor, de sidef, cu sclipici subtil. Ca la rujurile sidefate, clasice, cum purtau mamele noastre pe vremuri. Și culoarea aceasta „cireșie” așa, sidefată, duce înspre acele rujuri de odinioară, mai retro.

ruj Dior Addict _ nuanța 864 Couture_cum se prezintă

Cum arată pe buze nuanța 864 – Couture a rujului Dior Addict

Și deși nu m-a atras inițial, nici sclipiciul/sideful, nici culoarea mai zmeurie, dinainte de a testa rujul pe buze, pot să spun acum că da, a devenit și acest ruj un favorit, pentru cum arată și se comportă pe buzele mele.

Treaba e că acest sclipici se simte și se vede foarte bine pe buze. Nu mai e la fel de intens sclipiciul precum pare în batonul din recipient, mult mai compact. E fin, sesizabil doar în lumină, unde se văd acele elemente specifice (particule mici, fine, sclipicioase, care bat spre galben, argintiu și albastru), exact ca ambalajul de carton holografic al rujului Dior Addict.

ruj Dior Addict _ nuanța 864 Couture_cum se prezintă și pe buze

Și nu e într-o cantitate și distribuire mare în compoziție – acest sclipici fin. De aceea se vede și subtil, mai greu, și doar în lumină naturală a soarelui, pe buze, unde reflectă un pic de lumină și mai mult conferă un luciu aparte, deosebit, perfect în combinație cu aspectul cremos, rozaliu, original, al rujului Dior. Dar tot rămâne în categoria subtilă a rujurilor sclipicioase, sidefate.

În lumina naturală, pe buze, culoarea se relevă ca fiind roz, mai deschis decât arată în batonul din recipient. Iar aici contează mult tonul de culoare naturală al pielii și al buzelor tale, implicit. Diferite tonuri de piele vor avea efecte diferite în ce privește rujul roz pe buze.

ruj Dior Addict _ nuanța 864 Couture_cum arată pe buze

Ambele culori ale sale – și în batonul din recipient, și pe buze – sunt interesante, dar îmi place cel mai mult, și mă bucur de asta, cum arată pe buzele mele: un rozaliu natural, mai deschis, cu sclipiri subtile și un luciu natural, aparte, hrănitor.

Ce-mi place cel mai mult la Couture e faptul că adaugă, de fapt, ceva volum buzelor. Poate fi de la acel sclipici holografic, chiar și subtil, de la aspectul shiny, natural, sau de la formula sa ca ruj. Acest luciu, în final, face buzele să pară mai pline.

Ca și celelalte surate din gamele testate, acest ruj Dior Addict e cremos și alunecă foarte bine pe buze. E o binecuvântare pentru buze și nu e un balsam de buze ca Dior Addict Lip Balm.

Concluzii pentru rujul Dior Addict nuanța 864 – Couture

Acest review a fost făcut doar pentru nuanța 864 – Couture a acestui ruj Dior Addict, o versiune anterioară a ce se numește acum Dior Addict Stellar Shine.

ruj Dior Addict _ nuanța 864 Couture_cum arată pe buze_swatch

  • Acoperirea acestei nuanțe de ruj este lejeră spre medie, iar culoarea e în dezvăluire continuă, se relevă continuu datorită sclipiciului subtil, ușor holografic.
  • Cu o singură alunecare pe buze, obții un ton subtil de culoare pe buze. Dar dacă mai treci cu batonul de ruj mai mult peste buze, se transformă, într-adevăr, într-o nuanță mult mai intensă și plină de rozaliu-cireșiu, care e perfect inclusiv pentru un makeup de seară.
  • Are o balanță perfectă între culoare și luciu. Particulele fine de sclipici sunt sofisticate, dar nu încarcă aspectul final. Finișul e glossy, cu sclipiciri premium, ceea ce adaugă un volum drăguț buzelor tale.
  • Rezistă pe buze până la 4-5 ore, ceva mai mult decât Dior Addict Lip Balm, dar mai puțin decât Dior Addict Lip Lacquer, pe care îl am oricum în nuanța Diabolo, bine pigmentată și intensă.

Eu, una, oricum, pot acum să vă spun un secret: m-am îndrăgostit de o nouă versiune de ruj solid Dior, acest 864 Couture, deși, inițial, nu-mi făcea atât de mult cu ochiul. De parcă, până acum, nu mi-ar fi plăcut, oricum, cam tot ce am încercat de la Dior, mai ales în materie de rujuri. :))

Voi ați testat vreun ruj Dior până acum? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii despre experiența ta cu un ruj Dior sau cu un ruj de la alte branduri premium, dacă ai. Contează mult aici părerea ta.

Un comentariu la „Ruj Dior Addict – nuanța 864 Couture: scurt review și alternativă relansată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *