Micul dejun în familie e cel mai delicios. Că-i vorba de omletă, tartine, ouă ochiuri sau sendvișuri, toate trebuie atent pregătite și… în număr cât mai mare. Pentru că, nu de alta, dar nu degeaba se spune că micul dejun trebuie să fie cea mai consistentă masă.

Fie că prepari masa pentru un mic dejun variat în familie sau pregătești pachetele pentru serviciu sau pentru școală ale copiilor, sunt dese momentele când e nevoie să faci sendvișuri. Și e cam neplăcut să faci sendvișuri în cantitate mare și să nu ai un ajutor bine venit din partea unui sandwich maker. Știi despre ce vorbesc. Adesea, un sandwich maker obișnuit nu poate pregăti mai mult de două sendvișuri deodată. Și asta implică mult timp în bucătărie. Mai ales într-un moment al zilei (dimineața), când toată lumea e cam pe fugă.

Dar există soluții și în acest sens: te-ai fi gândit că sunt din ce în ce mai multe modele de sandwich maker mare pe piață? Acele tipuri de sandwich makere pentru familii, care pot pregăti deodată de la 3 sendvișuri mari tip baghetă.

Am aruncat un ochi prin magazinele online care au și electrocasnice și am văzut că au apărut din ce în ce mai multe sandwich makere mari pentru familii, care să poată face mai mult de 2 sendvișuri deodată. De fapt, constat că era unui sandwich maker mic, de dimensiuni reduse, tip prăjitor de pâine și toast, a cam apus.

Sandwich maker mare Breville Panini Maker pentru 3 sendvișuri tip baghetă

Breville este primul brand de electrocasnice care a introdus pe piață sandwich toasterul, încă din anii ’70. Iar acum, în al doilea deceniu al anilor 2000, propune un aparat de făcut sendvișuri foarte util pentru familii. Cu Breville PANINI MAKER poți prepara atât sendvișuri obișnuite, de dimensiuni mici tip toast, cât și sendvișuri mari tip baghetă sau sendvișuri panini (de unde vine și denumirea acestui sandwich maker mare) ori cu pâine ciabatta.

sandwichmaker-breville-panini-mare-pentru 3 sendvisuri mari

Vezi detalii de preț și ofertă actuală pentru sandwich maker Breville PANINI MAKER

Breville PANINI MAKER poate pregăti 3 sendvișuri mari deodată sau chiar șase sendvișuri mici, cu felii de pâine obișnuită. Acest sandwich maker pentru familii este realizat din oțel inoxidabil, prezintă două indicatoare luminoase și este ușor și intuitiv în utilizare. Prezintă mâner care se menține rece, piciorușe antiaderente și non-alunecare. Platanele sunt antiaderente și se curăță foarte bine și facil. Are o putere de 1000 W.

Sandwich toasterul PANINI MAKER prezintă funcții pentru toast, sendvișuri Panini, Ciabatta și Focaccia. Măsoară 28.1 x 31 x 9.4 cm și are 2,4 kg. Fă-i loc în bucătărie și îi vei mulțumi cu bucurie!

Pentru și mai multe sendvișuri mari preparate deodată, poți încerca și sandwich-makerul Breville PANINI MAKER Large, varianta mai mare cu o capacitate de până la 4 sendvișuri mari tip panini, preparate deodată.

O altă variantă a cestui sandwich maker mare pentru familie o reprezintă Breville Panini DuraCeramic cu platane ceramice non-aderente, mult mai ușor și comod de folosit și, la fel, utilizabil pentru până la 3 sendvișuri mari deodată.

sandwich-maker-breville-panini-pentru sendvisuri mari cu placi ceramica nonadereente

Vezi detalii și preț pentru sandwich makerul Breville Panini cu placi ceramice

Sandwich maker Taurus Toast & Co cu plăci de grill și placă superioară basculantă

Un mix excelent între grill și sandwich maker în același obiect compact, acest aparat Taurus Toast & co de preparat sendvișuri mari, cu plăci de grill, este foarte potrivit pentru familii.

Ambele părți sunt non-aderente, iar partea superioară este batantă. Prezintă striații liniare specifice grătarului, care vor lăsa amprente pe suprafața sendvișurilor și le va face atractive, apetisante. Pentru că placa superioară se închide doar atât cât permite grosimea preparatului, fiind batantă, acest sandwich maker e ideal pentru sandwich-uri mari, înalte, tip baghetă inclusiv. Poți prepara deodată două astfel de sendvișuri, dar și toast – de exemplu, poți face chiar și 6 sendvișuri mai mici din felii de franzelă.

sandwich maker cu grill taurus toast & co pentru preparat sendvisuri, hamburgeri, baghete, hotdog

Vezi mai multe specificații și preț pentru sandwich makerul cu grill Taurus Toast & Co

De asemenea, cu un astfel de sandwich maker, poți prepara chiar și hamburgeri sau friptură la grătar, datorită plăcilor,  și poți chiar încălzi burgeri sau hotdog.

Sandwich makerul  Taurus Toast & Co măsoară 23 cm în lungime și 15 cm în lățime și astfel, permite realizarea de numeroase preparate rapide șicalde. E o investiție de tip 2 in 1 pentru familia ta.

Sursă front foto: ficklr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *